voetbalzone

Kazim-Richards en Cillessen vinden elkaar weer: ‘Ik ga er niet op in’

Erik van Dam09 nov 2015, 12:45
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2015, 12:45
Advertentie

Feyenoord en Ajax troffen elkaar zondag in De Kuip en sloten af met een gelijkspel (1-1). Na de wedstrijd kwam het bijna weer tot een aanvaring tussen Colin Kazim-Richards en Jasper Cillessen, die in het verleden ook al een akkefietje hadden. Hennie Spijkerman sprong ertussen en voorkwam dat de twee met elkaar in discussie gingen.

voetbalzone

De Telegraaf deed bij Cillessen navraag naar wat er precies gezegd werd na het duel in Rotterdam. “Ik ga er niet op in”, reageerde de Ajacied, die dus niet wilde aangeven wie er begon en wat er gebeurde. Toen een journalist suggereerde dat Kazim-Richards misschien vrede kwam stichten na hun aanvaring van vorig seizoen, liet Cillessen een grijns zien op het gezicht.

“Nee. Maar wat hij precies zei, weet ik niet eens meer”, aldus de keeper. Vorig seizoen verweet Kazim-Richards hem dat hij ‘babygames’ speelde. Hij praatte volgens de Engelse Turk teveel en deed dat bovendien tegen de verkeerde persoon. “Ik heb na afloop zijn hand ook niet geschud, ik heb geen tijd voor hem. Al dat springen van hem, het schreeuwen in andermans gezicht en het op de grond vallen, daar heb ik geen tijd voor. Het is smakeloos”, zei Kazim toen.

Bezig met laden …