voetbalzone

Kazim-Richards gepasseerd voor topper tegen PSV

Bart Kruyt15 jan 2016, 15:31
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 15:31
Advertentie

PSV hoeft aankomende zondag geen rekening te houden met Colin Kazim-Richards. Feyenoord meldt op de website van de club dat de aanvaller buiten de wedstrijdselectie wordt gehouden, mede omdat hij vrijdag kort voor aanvang van de persconferentie ‘intimiderend gedrag vertoonde’ ten opzichte van een verslaggever van de schrijvende pers.

voetbalzone

Deze week verscheen er in het Algemeen Dagblad een artikel over Kazim-Richards, die met zijn gedrag voor irritatie binnen de club zou zorgen. Vrijdag kwam de aanvaller de verslaggever van dit bericht tegen in de perskamer en de bankzitter beet de journalist toe dat hij ‘neer zou gaan’. “Dat is niet goed”, reageerde Giovanni van Bronckhorst toen hij hier even later mee geconfronteerd werd.

Na de persconferentie is de trainer in overleg gegaan met de clubleiding en is besloten om Kazim-Richards te passeren voor de wedstrijd tegen PSV. Waarschijnlijk neemt Anass Achahbar zijn plek in de selectie over, maar dat wordt niet bevestigd door Feyenoord. Kazim-Richards heeft te horen gekregen dat hij zich maandag weer moet melden.

Bezig met laden …