voetbalzone

Kazim-Richards: ‘Henry en Roberto Carlos werden ook bekritiseerd’

Daniel Cabot Kerkdijk21 dec 2014, 17:10
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2014, 17:10
Advertentie

Colin Kazim-Richards was zondagmiddag de maker van het enige doelpunt bij NAC Breda - Feyenoord. Fred Rutten raakt steeds meer onder de indruk van zijn spits, die al zijn zevende competitiegoal maakte. Kazim-Richards heeft de kritiek op zijn functioneren tijdens zijn periode zonder doelpunten nooit begrepen, zo vertelde hij aan FOX Sports. Hij lag er echter niet wakker van.

voetbalzone

“Ik heb twee kinderen thuis. Ik heb het naar mijn zin in het leven, ga met plezier naar mijn werk en geniet van dit soort wedstrijden”, benadrukte Kazim-Richards. “Kritiek maakt niet uit. Thierry Henry, Roberto Carlos en Pierre van Hooijdonk werden ook bekritiseerd. Op dit moment krijgt Arsène Wenger zelfs elke dag kritiek. Natuurlijk gebeurt mij hetzelfde.”

“Over Graziano Pellè hadden ze ook veel te zeggen, maar hij maakte uiteindelijk 25 goals per seizoen of meer", besloot de spits strijdbaar. Nooit eerder maakte Kazim-Richards meer doelpunten in één voetbaljaargang. Zijn persoonlijk record stond op zes: in 2005/06 op het tweede niveau in Engeland in het tenue van Brighton and Hove Albion.

Bezig met laden …