voetbalzone

Keane: 'Laten we ophouden om overal naar toe te gaan alleen om te zingen'

Bart Kruyt15 jun 2012, 17:40
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2012, 17:40
Advertentie

Spanje gaf Ierland donderdagavond een pak slaag, maar dat was niet te merken aan de sfeer in het stadion. De Ierse supporters bleven de nationale ploeg steunen en zongen zelfs in de blessuretijd nog diverse liederen. De neutrale voetballiefhebber kon ervan genieten en sprak zijn waardering uit voor de vrolijke Ieren, maar voormalig international Roy Keane is minder enthousiast.

/

Keane is als analist aanwezig in Oekraïne en Polen en had meer verwacht van de Ierse ploeg. "We vertegenwoordigen een klein land, we zijn de buitenbeentjes, maar laten we eens ophouden altijd en eeuwig overal naar toe te gaan alleen om te zingen", zei de voormalig middenvelder. "Het is je reinste onzin dat spelers na afloop van de wedstrijd het alleen maar hebben over hoe geweldig de fans zijn."

Ierland weet na twee wedstrijden al zeker dat het na de groepsfase naar huis gaat. De ploeg van Giovanni Trapattoni verloor met 3-1 van Kroatië en met 4-0 van Spanje, waardoor het puntloos onderaan staat in Groep C. Op de laatste speeldag spelen de Ieren nog tegen Italië, dat twee keer gelijkspeelde en twee punten minder heeft dan Spanje en Kroatië.


Bezig met laden …