voetbalzone

Keeper die ‘grote indruk’ maakt tekent in De Kuip: ‘Hij past hier uitstekend’

Thijs Post02 dec 2013, 13:17
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2013, 13:17
Advertentie

Er was al een mondelinge overeenkomst en maandag tekent Warner Hahn, nadat hij medisch is gekeurd, dan echt zijn contract bij Feyenoord. Voor de 21-jarige doelman, die veel indruk maakt bij FC Dordrecht en Jong Oranje, is het een droom die in vervulling gaat. Hahn groeide op in Rotterdam, woont op steenworpafstand van De Kuip en gaat spelen bij de club waar hij vroeger op de tribune zat.

/

“Warner heeft grote indruk gemaakt met zijn prestaties in Dordrecht en doet het bovendien goed bij Jong Oranje”, zegt technisch directeur Martin van Geel via de officiële kanalen van de club. “Bij ons krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten op een hoger podium te laten zien en gaat hij de strijd aan met de andere keepers in de selectie. Wij denken dat Warner, ook gezien zijn Rotterdamse afkomst, uitstekend bij Feyenoord past.”

Hahn ziet de overgang naar Feyenoord als een ‘heel mooie stap’. “Als Feyenoord thuis speelt zie ik de stadionlampen altijd branden. Het lijkt me fantastisch om zelf namens Feyenoord in dat stadion te spelen. Ik zal gaan vechten voor mijn plek”, klinkt het.

Bezig met laden …