voetbalzone

‘Keeper Feyenoord krijgt duidelijk advies en moet nieuwe club zoeken’

Gijs Freriks20 dec 2014, 23:00
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2014, 23:00
Advertentie

De transfermarkt gaat op 1 januari weer open en spelers kunnen dan dus weer van werkgever veranderen. Ook in de top van de Eredivisie zal een aantal voetballers mogelijk azen op een transfer en de bezoekers van Voetbalzone vinden dat Erwin Mulder in ieder geval een nieuwe uitdaging aan moet gaan. De doelman speelt bij Feyenoord de tweede viool sinds de komst van Kenneth Vermeer.

voetbalzone

De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll Welke bankzitter moet in de winterstop zeker op zoek gaan naar een nieuwe club? en de 25-jarige Mulder kreeg liefst 46 procent van de stemmen. Hij was de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde in De Kuip, maar de technische leiding was van mening dat Mulder zich onvoldoende had ontwikkeld en ging daarom in zee met Vermeer. Mulder speelde dit seizoen zeven officiële wedstrijden.

De lezers vinden ook dat Jürgen Locadia van PSV en Ruben Schaken van Feyenoord (beiden negentien procent) er goed aan doen om te vertrekken. Elf procent van de stemmen ging naar Ajax-verdediger Stefano Denswil en zes procent van de in totaal bijna 16.000 stemmen ging naar Menno Koch. De twintigjarige stopper van PSV maakte zaterdag pas zijn debuut in het eerste elftal van de Eindhovense club.

Bezig met laden …