voetbalzone

Keeperskwestie Barcelona voorlopig opgelost door blessure nieuwkomer

Bart Kruyt15 aug 2014, 14:40
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2014, 14:40
Advertentie

Barcelona haalde deze transferperiode twee nieuwe doelmannen binnen en Luis Enrique zei dat hij nog niet had besloten wie de eerste keus onder de lat zou gaan worden. Voor de start van het nieuwe seizoen wordt de keuze echter vóór hem gemaakt: Marc-André ter Stegen kampt met een rugblessure en staat nog zeker twee tot drie weken buitenspel.

voetbalzone

Door deze kwetsuur mist de Duitser de openingswedstrijd tegen Elche (thuis) en waarschijnlijk ook het duel met Villarreal (uit). Dat is goed nieuws voor Claudio Bravo, die deze zomer werd overgenomen van Real Sociedad. De Chileen blunderde vorige week bij zijn debuut voor Barcelona, waardoor de Catalanen met 1-0 verloren van Napoli.

Barcelona speelt maandag eerst nog een oefenwedstrijd tegen het Mexicaanse Club León, in de strijd om de Joan Gamper Trofee, en vervolgens begint volgende week het nieuwe seizoen in de Primera División. Barcelona moet naast Ter Stegen ook nog een andere nieuwkomer missen: Luis Suárez is immers nog tot eind oktober geschorst.

Bezig met laden …