voetbalzone

Keihard aangepakte Kramer legt uit: ‘Cynische tweet, verkeerd begrepen’

Erik van Dam30 jul 2015, 13:20
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2015, 13:20
Advertentie
voetbalzone

Michiel Kramer had niet de bedoeling laatdunkend of lacherig te doen over de tackle die Jairo Riedewald woensdagavond te verduren kreeg. Na afloop van de wedstrijd Rapid Wien-Ajax (2-2) stuurde de spits van ADO Den Haag de tweet ‘Leuke pot. Prima tackle, Goeie uitslag de wereld in en dat kwam hem op een storm aan lelijke reacties te staan.

Kramer bedoelde het echter helemaal niet zo. Dat liet hij donderdag rond het middaguur weten aan zijn 1200 volgers op Twitter. “Jammer dat mijn cynische tweet totaal verkeerd is begrepen, uiteraard was het een schandalige tackle #duidelijk #misverstand”, geeft Kramer nu aan, in de hoop dat de voetbalvolgers het nu wel begrijpen. Kramer retweette al een aantal reacties na zijn eigen tweet, waaruit op te maken leek dat hij het inderdaad cynisch had bedoeld.

Al sinds de bewuste tweet eruit werd gestuurd, pakt een deel van het Twitter-publiek Kramer keihard aan. De spits krijgt de meest nare dingen naar zijn hoofd geslingerd en wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt. Er zijn er echter ook een hoop die het voor Kramer opnemen en aangeven dat hij het niet zo bedoelde. De reacties op zijn laatste bericht, waarin hij de boel rechtzet, zijn wisselend van aard.

Bezig met laden …