voetbalzone

Kennedy zet handtekening onder tweejarig contract bij Santander

Bart Kruyt05 jul 2010, 23:13
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2010, 23:13
Advertentie

Kennedy Bakircioglu is volgend seizoen te bewonderen in de Primera División. Voor het weekend werd al bekend dat de aanvaller onderhandelde met Racing Santander en maandag tekende de voormalig Ajacied een tweejarige verbintenis bij de Spaanse laagvlieger. Hij kon transfervrij gehaald worden, daar zijn contract bij Ajax was ontbonden.

/

Bij de bekendmaking van Kennedy’s transfervrije status liet Ajax donderdag al weten dat de Primera División de voorkeur van de speler genoot als zijn nieuwe bestemming. “Het lijkt me geweldig om in de Primera Division te gaan voetballen. Je speelt daar sowieso twee keer per seizoen tegen Barcelona en Real Madrid. Prachtig toch?”, sprak Kennedy toen over zijn toekomst.

Santander speelde zich vorig seizoen met een kleine marge veilig voor de degradatie uit de Spaanse competitie en willen volgend jaar de aansluiting met de middenmoot zien te vinden. De Verdiblancos haalden met verdedigers Francis en Domingo Cisma reeds twee nieuwe krachten voor het nieuwe seizoen; Kennedy droeg eerder de clubkleuren van Assyriska, Hammarby, Iraklis Saloniki en FC Twente.

Bezig met laden …