Kenneth PerezESPN

Kenneth Perez: 'Je moet als Feyenoord toch zeggen: wil je alsjeblieft vertrekken?'

Mart van Mourik25 aug 2024, 22:04
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2024, 22:56
Advertentie

Kenneth Perez zou het bod van Nottingham Forest op Santiago Gimenez te allen tijde accepteren, zo maakt hij duidelijk tijdens het programma Dit was het Weekend van ESPN. De Premier League-club is bereid 33 miljoen euro te betalen voor de Mexicaanse spits.

Zondagmiddag bracht Fabrizio Romano het nieuws naar buiten dat er een derde bod is neergelegd bij de Rotterdammers. De eerste twee voorstellen werden direct van tafel geveegd door Dennis te Kloese, maar volgens Voetbal International neemt Feyenoord het laatste bod wél serieus.

Perez vindt het bod uit Engeland dusdanig hoog dat Feyenoord direct zou moeten aansturen op een vertrek van de spits, die nog over een contract tot medio 2027 beschikt in De Kuip.

“Ik las dat Nottingham 33 miljoen euro had geboden op Santiago Gimenez”, zo begint Perez. “Dan moet je toch als Feyenoord tegen Gimenez zeggen: wil je alsjeblieft gaan?’ Ik vind dat zó veel geld!”

Zondag kreeg Gimenez een basisplek in het Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam (1-1). In dat duel kon hij niet overtuigen en hij werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald ten faveure van Ayase Ueda.

Perez denkt overigens dat het spel van Gimenez van zondag geen enkele impact heeft op een eventuele transfer. “Zulke clubs kijken niet naar deze wedstrijden, dat maakt ze niets uit. Het gaat om hele andere wedstrijden.”

Gimenez zelf is inmiddels ook overtuigd van de interesse van Nottingham Forest. De aanvaller kan een jaarsalaris van liefst vijf miljoen euro exclusief bonussen op gaan strijken.

Bezig met laden …