voetbalzone

Kerkar kan tekenen bij Rangers maar stuit op verzet van Guegnon

Bart Kruyt06 okt 2010, 11:24
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2010, 11:24
Advertentie

Salim Kerkar kan een contract tekenen bij Glasgow Rangers. De transfervrije Fransman traint al sinds augustus mee bij de Schotse landskampioen en heeft indruk gemaakt op de technische staf, zo meldt Rangers op haar digitale thuis. Voordat Kerkar kan tekenen, moet hij echter nog wat problemen oplossen bij zijn voormalig werkgever Guegnon.

De 23-jarige aanvaller stond de laatste vier jaar onder contract bij de Franse derdeklasser, maar verlengde deze zomer zijn aflopende contract niet. Hij wist de technische staf van Glasgow Rangers te overtuigen en kan tekenen, maar de Schotten hebben nog wat informatie nodig over Kerkar, die Guegnon maar niet wil vrijgeven.

Waarom de Franse club tegenwerkt, is niet bekend. “Salim gaat nu naar zijn oude club toe om opheldering te vragen”, legde assistent-trainer Ally McCoist uit. “We zijn nog op zoek naar een bevestiging over een paar punten, maar we hebben nog niet de informatie ontvangen die we nodig hebben. Salim gaat nu proberen om dat in orde te maken.”

Bezig met laden …