voetbalzone

Kersverse PAOK-coach: 'Je moet ergens beginnen, ik ken geen angst'

Bart Kruyt27 jul 2010, 22:29
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2010, 22:29
Advertentie

Pavlos Dermitzakis kan direct aan de slag bij PAOK Saloniki. De opvolger van Mario Beretta, die kort na zijn aantreden alweer werd weggestuurd, is maandag met zijn ploeg aangekomen in Amsterdam. Daar wacht aankomende woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Ajax.

Zijn eerste duel is er direct één met grote belangen, maar Dermitzakis is er helemaal klaar voor: “Je moet ergens beginnen. Ik ken geen angst", noteerde de website van Ajax uit de mond van de coach die sinds vrijdag voor de groep staat. “We hebben goede spelers en daarom vertrouw ik op een goede afloop.”

Over zijn tactiek en de fitheid van zijn spelers wilde Dermitzakis het niet hebben: over Ajax had hij wel het één en ander te melden. “Het is een club met een lange en rijke historie”, wist de Griek. “Natuurlijk zijn tijden veranderd. Ook Ajax heeft zo zijn problemen. Toch beschikt ook dit team over heel goede spelers, waarvan we er verschillende tijdens het afgelopen WK in actie hebben gezien. Daarnaast vind ik Ajax de meest bijzondere club van Nederland.”

Bezig met laden …