voetbalzone

Keuze Van den Eede valt op Dender

06 mei 2008, 08:11
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2008, 08:11
Advertentie
Bart van den Eede heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij FCV Dender EH. Dat meldt de Belgische club op de officiële website. De aanvaller heeft een aflopend contract bij Westerlo en doorstond zonder problemen de medische keuring.

Het verblijf van Van den Eede (30) bij Westerlo was een onverdeeld succes. Door een achillespeesblessure kwam hij vorig seizoen maar tot twaalf invalbeurten en nul doelpunten. Na een moeizaam begin staat hij deze voetbaljaargang op acht treffers.

Tijdens zijn revalidatie liet de oud-aanvaller van onder meer NAC Breda en Willem II weten zich als 'een stuk vuil behandeld te zijn'. In de voorbije weken liet hij duidelijk ontvallen dat hij niet snapte waarom Westerlo hem geen nieuwe aanbieding deed. "Ik begrijp de houding van de club niet. Nochtans, ik beschik over zeven concrete aanbiedingen."

De kans is groot dat nog een speler van Westerlo naar de club van de Nederlandse trainer Johan Boskamp trekt. Rechterverdediger Marc Wagemakers (29) onderhandelt momenteel met de club uit Denderleeuw.
Bezig met laden …