voetbalzone

Kevin De Bruyne komt met briljante reactie na bekogeling door Arsenal-fans

Jordi Tomasowa16 feb 2023, 11:49
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2023, 11:49
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Kevin De Bruyne was woensdagavond de grote man tegen Arsenal aan de zijde van Manchester City. De Belg schoot City vroeg in de wedstrijd op voorsprong na een blunder van Takehiro Tomiyasu, waarna Arsenal via een penalty van Bukayo Saka de stand vlak voor rust gelijktrok. Jack Grealish bracht the Citizens na rust weer aan de leiding, waarna Erling Braut Haaland op aangeven van De Bruyne de wedstrijd in het slot gooide: 1-3.

De Bruyne werd in de slotfase gewisseld. De middenvelder liep aan de overkant van de dug-out het veld af en kreeg onderweg naar de bank verschillende flesjes en bekers naar hem gegooid. De Bruyne kon na afloop lachen om het incident. “Iemand nog een biertje?”, schreef hij op zijn Instagram. De Engelse bond en Arsenal zijn echter wel een onderzoek gestart naar het gedrag van de supporters van the Gunners.

Bezig met laden …