voetbalzone

Kewell hoopt ook nog in 2014 van waarde te zijn voor Australië

Matthijs van Laar16 mei 2010, 14:51
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2010, 14:51
Advertentie

Harry Kewell heeft goede hoop dat hij er over vier jaar tijdens het WK in Brazilië nog altijd bij is. De Australiër voert momenteel een strijd om tijdig fit te zijn voor de eindronde in Zuid-Afrika, maar zaterdag liet de aanvaller van Galatasaray weten dat het aanstaande toernooi niet zijn enige doel is. “Ik sluit niet uit dat ik er over vier jaar weer bij ben”, zei hij in het TV-programma 60 Minutes.

/

“Ik houd nog altijd net zo veel van het spelletje als vroeger en die passie zal niet verdwijnen” zei de oud-speler van Leeds United en Liverpool. “De enige vraag is of mijn lichaam nog vier jaar voetbal op het hoogste niveau aan kan. Persoonlijk denk ik dat het moet kunnen.” Momenteel kampt de 31-jarige Kewell met een blessure aan zijn lies.

Daardoor is het nog altijd niet zeker of hij er tijdens de opening van het WK voor de Socceroos, tegen Duitsland, bij kan zijn. De kwetsuur geneest namelijk moeizaam, zoals wel vaker in het verleden het geval was bij Kewell. “Maar dat is het mooie van voetbal. Je gaat de wei in en probeert te scoren of beslissend te zijn. Niemand zal nog over blessures praten als wij het WK winnen”, besloot hij.

Bezig met laden …