voetbalzone

Kewell knokt: 'Deze blessure kwam op een vervelend moment'

Bart Kruyt20 apr 2010, 10:18
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2010, 10:18
Advertentie
/

Harry Kewell voert een race tegen de klok om op tijd fit te raken voor het aankomende WK. De aanvaller van Galatasaray staat al sinds januari buitenspel en lijkt klaar te zijn voor een rentree, maar heeft nog maar een paar duels de tijd om weer in het ritme te komen. “Deze blessure is op een vervelend moment gekomen, maar ik werk hard om terug te keren”, zei Kewell op de Australische televisie.

De 31-jarige vleugelspeler raakte in de bekerwedstrijd van Galatasaray bij Orduspor geblesseerd aan zijn lies en zou volgens de eerste diagnose vier weken buitenspel staan. Inmiddels zijn we echter al drie maanden verder en heeft Kewell nog altijd geen minuten gemaakt. Hazza kan vermoedelijk dit weekend in de topper tegen Bursaspor zijn rentree maken, maar hij beseft dat hij nog in het ritme moet komen.

“Eén van de grootste toernooien uit mijn loopbaan komt eraan”, zei Kewell. “Mijn lichaam had duidelijk wat rust nodig en heeft dat nu gekregen, waardoor ik hoop dat ik er straks helemaal klaar voor kan zijn. Ik heb nog een paar wedstrijden de tijd om weer in vorm te raken en hoop in de zomer mooie dingen te kunnen laten zien.” Australië ziet op het WK in de poule bij Duitsland, Servië en Ghana.

Bezig met laden …