voetbalzone

Kezman trots op kwartet treffers bij rentree

24 jan 2008, 15:59
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2008, 15:59
Advertentie
Mateja Kezman is helemaal hersteld van een knie-operatie, en dat mogen de supporters van Fenerbahçe weten ook. Bij zijn rentree woensdag in het bekerduel tegen Alanyaspor liet de oud-PSV’er het net vier keer bollen. De einduitslag tegen de tweededivisionist ging overigens de recordboeken in: 10-3. Nog nooit scoorde een club tienmaal in een bekerwedstrijd.

Op de website van de Turken toonde Kezman zich in zijn nopjes met de bijzonder succesvolle terugkeer. “Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik bij mijn rentree meteen vier keer scoor”, zei Kezza. De goalgetter benadrukte dat het kwartet treffers niet uit de lucht kwam vallen. “Helemaal onverwacht is het niet, want ik heb de laatste weken keihard getraind om weer helemaal op mijn oude niveau te komen.”

Kezman liet overigens niet lang geleden nog doorschemeren dat hij wilde vertrekken bij Fener. Dat idee heeft hij voorlopig even uitgesteld. Na afloop van de partij nam trainer Zico de Serviër even apart in de kleedkamer, om hem te bedanken voor zijn bijdrage. Kezman bedankte op zijn beurt op de Fenerbahçe-site de technische staf voor het vertrouwen dat ze hem gaven gedurende zijn afwezigheid.
Bezig met laden …