voetbalzone

Khedira zegt Stuttgart dat hij naar Real Madrid wenst te vertrekken

Bart Kruyt29 jul 2010, 11:33
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2010, 11:33
Advertentie

VfB Stuttgart speelt donderdagavond haar eerste Europa League-wedstrijd van het nieuwe seizoen, maar eigenlijk gaat het bij de werkgever van Khalid Boulahrouz helemaal niet over het treffen met Molde FK. Onderwerp van gesprek is Sami Khedira, die vrijwel zeker naar Real Madrid zal gaan. Fredi Bobic, de nieuwe technisch directeur van Stuttgart, bevestigt dat de middenvelder zijn zinnen heeft gezet op een vertrek.

/

Bobic eiste donderdag op zijn eerste werkdag bij Stuttgart duidelijkheid van Khedira, die zich op het WK in de picture speelde bij Real. De technisch directeur heeft zijn gewenste duidelijkheid, maar het is maar de vraag of hij daarmee gelukkig is. Khedira, wiens contract bij Stuttgart tot de zomer van 2011 doorloopt, heeft namelijk aangegeven dat hij wil vertrekken. Volgens geruchten is hij zelfs al rond met Real.

“Het klopt dat Sami ons heeft gezegd dat hij naar Real Madrid wil verhuizen”, zei Bobic, die snel met een delegatie van de Spaanse club om tafel zal gaan. De Koninklijke is bereid om tussen de twaalf en vijftien miljoen euro te betalen voor Khedira, die op het WK in Zuid-Afrika de plek van de geblesseerd geraakte Michael Ballack overnam. De twaalfvoudig international (23) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Stuttgart en speelt er al zijn gehele loopbaan.

Bezig met laden …