voetbalzone

'Kijk eens hoe Beckham de ballen op het hoofd van Crouch kan leggen'

Daniel Cabot Kerkdijk03 jan 2011, 09:00
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2011, 09:00
Advertentie

Het zou niemand verbazen als het weer uit zal draaien op een nieuwe voetbalsoap in Engeland: de terugkeer van David Beckham. Waar eerst ex-trainer Sir Alex Ferguson liet weten de superster liever niet te willen hebben vanwege zijn leeftijd, liet even later Arsène Wenger weten Beckham ook niet nodig te hebben. Sindsdien lijkt Tottenham Hotspur de belangrijkste speler op de markt om de 35-jarige Engelsman over te nemen. Dit beseft ook trainer Harry Redknapp.

/

“De reden dat wij hem aan zullen trekken zal niet zijn omdat wij het stadion zo graag willen vullen”, zo laat de oefenmeester van The Spurs met een knipoog weten. “Want er is namelijk sowieso al geen stoel meer vrij tegenwoordig. Het enige wat erachter zit is dat ik gewoon een gevoel heb dat hij weleens voor ons zou kunnen kiezen en het hier goed kan gaan doen. Dat hij van betekenis voor ons kan zijn.”

“Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Peter Crouch”, zo geeft Redknapp meteen een voorbeeld aan tegenover de Britse media. “Als je op zoek bent naar iemand die de ballen perfect op het hoofd van Crouchy neer kan leggen, dan is er geen betere ter wereld te vinden.” Op Nieuwjaarsdag gaf Redknapp reeds aan Beckham vooral niet als marketingproduct te beschouwen, door te benadrukken dat Beckham wel degelijk een grote rol bij Tottenham kan spelen.

Bezig met laden …