voetbalzone

‘Kijk je rond in Liverpool, dan zie je er zó veel met zijn naam op het shirt’

Peter Nusselder05 aug 2013, 12:54
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2013, 12:54
Advertentie

Liverpool-trainer Brendan Rodgers kan zijn geluk niet op, nu hij kan werken met Philippe Coutinho. De aanvallende middenvelder werd in januari overgenomen van Internazionale en heeft vanaf dag één een uitstekende indruk achtergelaten op Anfield. Rodgers vindt het niet gek dat Coutinho populair is.

/

De 21-jarige Braziliaan steekt aanvoerder Steven Gerrard en topscorer Luis Suárez inmiddels bijna naar de kroon als favoriet van de supporters van the Reds. “Als je nu rondkijkt in de stad, dan zie je zó veel kinderen en volwassenen met zijn naam op het shirt”, vertelt Rodgers op de officiële website van zijn werkgever. “Het is duidelijk dat zij ervan genieten om hem aan het werk te zien, en dat doe ik ook.”

“Gelukkig heb ik het geluk dat ik hem dagelijks zie. Hij is een geweldig talent, een speler die doelpunten voorbereidt en ook zelf scoort. Het is een genot om naar hem te kijken, hij zal dit seizoen een grote rol gaan spelen in onze ploeg.” Rodgers heeft ook over zijn andere spelers weinig te klagen deze voorbereiding. “Ik vind het mooi dat ze gretig en vastberaden zijn. We hebben nu vijf duels gespeeld en nog geen tegentreffer geïncasseerd.”

Bezig met laden …