voetbalzone

Kijk LALIGA: All Access exclusief thuis op de bank bij Van der Vaart of de broertjes De Boer!

Stefan Coerts11 jul 2024, 16:02
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:33
Advertentie

Vanaf maandag 15 juli is de nieuwe documentaireserie LALIGA: All Access wereldwijd te zien op Netflix. Om dit te vieren nodigt Netflix op vrijdag 12 juli voetbalfans uit om thuis bij LaLiga-legends Rafael van der Vaart en Frank en Ronald de Boer exclusief naar de nieuwe documentaireserie te kijken. Onder begeleiding van Soufiane Touzani ploffen fans samen met de oud-profvoetballers op de bank om als eerste naar de beelden van dé Spaanse sport documentaire over het afgelopen seizoen te kijken en hun persoonlijke verhalen uit die tijd te horen.

Geef jezelf en vier vrienden nu op en maak kans om met jouw favoriete LaLiga-legend deze Netflix-documentaire te bekijken.

LALIGA: All Access is meer dan alleen voetbal. Het gaat over spanning, blijdschap, teleurstelling, het gevoel op de tribunes en in de buitenwijken. Naast de spelers staan de gepassioneerde supporters centraal. In deze unieke docuserie wordt stuntploeg Girona, dat voor het eerst in de geschiedenis de Champions League bereikte, op de voet gevolgd. Daarnaast is er volop aandacht voor levende legende Xavi als trainer van FC Barcelona en passeren ook grote namen als Ivan Rakitic, Antoine Griezmann en Robert Lewandowski de revue.

Uitvoerend producent Alex Martinez Roig is bijzonder trots op de productie. "We kijken er naar uit om de unieke verhalen uit de serie met de kijkers te delen. We belichten actuele onderwerpen zoals mentale gezondheid, weerstand tegen de gevestigde orde, leeftijdsdiscriminatie, doorzettingsvermogen, herstel na ernstige blessures... en dat alles met een voetballer of coach in de hoofdrol. Het is voor ons belangrijk om de sporters op een menselijke manier neer te zetten en de diversiteit van een grote competitie als LaLiga te tonen."

Echte LaLiga-fans krijgen krijgen nu de unieke kans om als eerste de nieuwe serie te bekijken tijdens een exclusieve viewing party thuis bij LaLiga-legends Rafael van der Vaart of Frank en Ronald de Boer. Deze drie voormalig profvoetballers hebben ruime ervaring in de Spaanse competitie bij respectievelijk Real Madrid en FC Barcelona en hebben LaLiga van binnenuit meegemaakt. Net zoals LALIGA: All Access deuren opent, doen deze legends dat ook. En jij kan erbij zijn!

Geef jezelf en vier vrienden nu op via LALIGAlegends.nl. Laat ons weten bij wie jij op de bank wil Netflixen en wat je favoriete LALIGA-moment is. En wie weet halen we jullie op om samen met Rafael of Frank & Ronald te genieten van legendarische voetbalverhalen en een exclusieve aflevering van LALIGA All Access.

Dit artikel is in samenwerking met Netflix tot stand gekomen.

Bezig met laden …