voetbalzone

'King' Kanu zet eindelijk zijn krabbel en blijft jaar langer bij Portsmouth

Bart Kruyt10 sep 2010, 19:46
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2010, 19:46
Advertentie

Nwankwo Kanu heeft vrijdag eindelijk een einde gemaakt aan de onduidelijkheid over zijn toekomst. De aanvaller, die sinds eind juni transfervrij was maar in gesprek bleef met Portsmouth, heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de degradant. Kanu blijft nog zeker een jaar op Fratton Park voetballen.

/

De inmiddels 34-jarige Kanu heeft er vier jaar bij Portsmouth opzitten en gaf deze zomer al meerdere malen aan dat hij graag nog een seizoen wilde blijven. De onderhandelingen verliepen echter moeizaam en pas vrijdag zette hij zijn krabbel onder een nieuwe, eenjarige verbintenis. Ricardo Rocha (die sinds februari voor Pompey uitkomt), deed hetzelfde.

“Ricardo heeft een goed karakter en is een geweldige speler”, zei manager Steve Cotterill op de website van zijn club. “Hij heeft een conditionele achterstand, maar ik weet zeker dat hij snel kan meedoen. De aanwezigheid van Kanu is een ‘big boost’ voor iedereen hier. Iedereen is bekend met King, dus ik hoef niet meer over hem te zeggen.”

Bezig met laden …