voetbalzone

Kishna: ‘Dat is buiten Ajax om, ik neem ook situaties door met Raiola’

Daniel Cabot Kerkdijk16 jul 2015, 07:48
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2015, 07:48
Advertentie

De toekomst van Ricardo Kishna ligt mogelijk bij Lazio, dat bereid is om Ajax een bedrag van drie miljoen euro over te maken, plus een doorverkoopercentage van tien procent. Frank de Boer en de aanvaller weten diep in hun hart ook allebei dat een zomerse transfer voor iedereen het beste is. De twee onderhouden al geruime tijd een moeizame werkrelatie.

voetbalzone

Kishna doet veel voor zichzelf om beter te worden, zo vertelt hij in De Telegraaf. “Ik train extra in de sportschool en voer met bepaalde mensen gesprekken. Dat kan bijvoorbeeld een sportpsycholoog zijn, die ervoor zorgt dat ik goed in mijn vel zit.” Dat gebeurt op eigen initiatief. “Ja, dat is buiten Ajax om”, erkent hij donderdag in het dagblad.

Mino Raiola probeert Kishna te helpen. “Soms neem ik ook situaties door met mijn zaakwaarnemer. Dan kijken we een hele middag beelden en hebben we het erover wat beter kan en moet.” Volgens Kishna moet het ‘zijn jaar’ gaan worden, al is niet duidelijk of hij zichzelf nog in een Ajax-tenue ziet. “Maar dat gevoel had ik vorig jaar ook. En toen kwam het er niet echt uit. Dus wil ik nu lekker onbevangen het seizoen in.”

Bezig met laden …