voetbalzone

Kishna: ‘Dat staat hier helemaal los van, Ajax heeft niks tegen mij gezegd’

Daniel Cabot Kerkdijk09 feb 2015, 06:00
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2015, 06:00
Advertentie

Mino Raiola is van mening dat Ricardo Kishna zo snel mogelijk bij Ajax moet vertrekken. De zaakwaarnemer van de aanvaller denkt dat zijn cliënt 'niet goed zit' bij de Amsterdamse club, omdat Frank de Boer zijn cliënt niet voldoende zou waarderen. “Mino heeft gezegd wat hij ervan vindt en ook duidelijk gemaakt dat het zijn mening is”, reageert Kishna.

voetbalzone

“Vervolgens is de trainer naar mij toe gekomen en hebben we daar een gesprek over gehad. Hij zei wat ik ervan dacht en ik zei wat ik dacht”, blijft Kishna schimmig in gesprek met NUsport. De aanvaller wil niet kwijt wat hij met De Boer en Raiola heeft besproken en vindt het ook niet vreemd overkomen. “Nee, ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en Mino mag zijn mening geven. Net zoals de trainer vragen aan mij stelt, die heb ik beantwoord.”

Kishna heeft een contract tot 1 juli 2016. De kans is groot dat Ajax de samenwerking wil gaan verlengen. “Dat staat hier helemaal los van”, benadrukt hij. “De club heeft in de media dingen naar buiten gebracht, maar nog niks tegen mij gezegd. Ik weet echt niet wanneer we daarover gaan praten.”

Bezig met laden …