voetbalzone

Kishna geïmponeerd: ‘Hij heeft alles, is zo allround: dat is heel knap’

Erik van Dam21 jul 2014, 11:44
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2014, 11:44
Advertentie

Na lang wachten tekende Ricardo Kishna vorig jaar een nieuw contract bij Ajax, tot medio 2016. De negentienjarige aanvaller debuteerde vervolgens in de Eredivisie en sloot uiteindelijk af met acht wedstrijden achter zijn naam. In het nieuwe seizoen hoopt hij de opwaartse lijn te vervolgen en ook wat minuten in de Champions League te maken. Dat is een diep verlangen van de aanvaller.

voetbalzone

Kishna zegt in gesprek met Goal dat hij niet kan wachten tot het zover is. Ajax zal in augustus te horen krijgen bij wie het in de groepsfase komt en Kishna spreekt vast een voorkeur uit voor Real Madrid. “Maar Ajax heeft Real Madrid al vaker geloot. We hebben er geen goede herinneringen aan. Daar moet maar keer verandering in komen”, zegt Kishna strijdbaar.

“Als ik in de laatste minuut de winnende goal kan maken, dan zeg ik daar zeker geen nee tegen”, vervolgt hij met een glimlach. Ooit hoopt Kishna op het niveau te komen van de grootste superster van de laatste jaren bij Real Madrid: Cristiano Ronaldo. “Niet normaal wat hij allemaal heeft gepresenteerd. Hij heeft alles, is zo allround. Dat is heel knap. Als je ziet hoe afgetraind hij is. Ronaldo is echt op en top prof”, zegt Kishna bewonderend. Team- en generatiegenoot Anwar El Ghazi neemt Ronaldo eveneens als voorbeeld, zei hij in De Telegraaf.

Bezig met laden …