voetbalzone

Kishna: 'Ik zeg wat ik denk en ga geen toneelstukje opvoeren'

Bart Kruyt19 mrt 2014, 10:07
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2014, 10:07
Advertentie

Ricardo Kishna wordt door de trainers in de jeugdopleiding van Ajax gezien als een toptalent en de aanvaller wordt de laatste weken bedolven onder de complimenten. Met het zelfvertrouwen van Kishna zit het dan ook wel goed en dat straalt de technicus ook uit. Zijn uitstraling zorgt nog wel eens voor irritatie bij tegenstanders, maar Kishna is niet van plan om zich aan te passen.

voetbalzone

Na de Klassieker in De Kuip noemde Daryl Janmaat Kishna een 'rare gozer, die erbij loopt alsof hij Cristiano Ronaldo is'. De aanvaller van Ajax kon er alleen maar om lachen, vertelt hij aan Voetbal International. "Sommige mensen waarschuwen me, dat ik moet uitkijken voor alle aandacht, maar waarom? Ik vind het alleen maar mooi en ik heb geen zin om op elk woord te letten", zegt Kishna.

"Ik zeg wat ik denk en ga geen toneelstukje opvoeren", vervolgt de Ajacied, die aangeeft dat hij daarom geen waarde hecht aan wat Janmaat over hem zei. "Ik ben op het veld nooit bezig met maniertjes, ik focus me alleen op het voetbal. Ik speel lekker mijn wedstrijdje, ben geen vervelende jongen en zal ook nooit een smerige overtreding maken. Wat een tegenstander roept of beweert over mijn spel, moet hij lekker zelf weten."

Bezig met laden …