voetbalzone

Kishna: 'Vandaag mocht ik mijn shirt uittrekken, ik had dat even nodig'

Bart Kruyt22 nov 2014, 22:08
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2014, 22:08
Advertentie

Ricardo Kishna was na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen als een kind zo blij. De aanvaller heeft het de laatste weken erg moeilijk, maar was zaterdagavond belangrijk voor zijn ploeg, met een assist en een doelpunt. "Vandaag mocht ik mijn shirt uittrekken, ik had dat even nodig", lachte Kishna voor de camera van FOX Sports.

voetbalzone

Bij de linksbuiten, die als invaller binnen de lijnen was gekomen, kwam er ontzettend veel ontlading vrij. "Dat heeft niks met de kritiek te maken die ik kreeg, ik speelde niet goed. Dan mag je best kritiek krijgen", vertelde Kishna. "Wat ik vandaag heb laten zien is de juiste reactie daarop. Ik ben harder gaan werken en dit is een mooie beloning."

Kishna kreeg in de slotfase nog de handen van de supporters op elkaar, door Stefano Marzo met een schitterende beweging door de benen te spelen. Uit de voorzet die volgde kwam echter geen treffer; even later kwam Ajax alsnog op 4-1, dankzij een benutte strafschop van Arek Milik. Dinsdag speelt Ajax in de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

Bezig met laden …