voetbalzone

Kishna vol vraagtekens: ‘Ik heb geen aanbieding van Ajax gehad’

Daniel Cabot Kerkdijk11 jun 2015, 13:04
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2015, 13:04
Advertentie

Ricardo Kishna is benieuwd hoe zijn toekomst bij Ajax eruit ziet. Frank de Boer liet afgelopen maand weten dat directeur voetbalzaken Marc Overmars contact had gehad met Kishna over diens toekomst, en zodoende een eventuele nieuwe overeenkomst. “Ricardo kan een belangrijke speler voor ons zijn de komende jaren”, zei de oefenmeester.

voetbalzone

Kishna, twintig jaar, is echter nog altijd in afwachting van Ajax. “Ik heb geen aanbieding van Ajax gehad en ben benieuwd of dat nog gaat gebeuren”, vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met Voetbal International. “Mocht de club met een goede aanbieding komen, dan sta ik daar open voor.”

Kishna en De Boer zaten afgelopen seizoen niet op één lijn. De aanvaller erkent dat er ‘wat gedoe’ is geweest tussen beide partijen. “Maar onze verstandhouding is nu goed. Ik zal moeten afwachten hoe het verder gaat. Zolang er geen aanbieding is, heb ik niks concreets om over na te denken.” Het contract van Kishna, die Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft, loopt nog een jaar door.

Bezig met laden …