voetbalzone

Kivuvu keert zonder contract terug uit Middlesbrough

Bart Kruyt20 jan 2010, 19:34
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2010, 19:34
Advertentie

Dominique Kivuvu is er tijdens zijn trainingsstage bij Middlesbrough niet in geslaagd de Championship-club voldoende van zijn kwaliteiten te overtuigen. De middenvelder van NEC keert zelfs een dag eerder dan gepland terug van zijn proefperiode in Engeland. Middlesbrough ziet af van de diensten van Kivuvu, weet de Gelderlander.

Zondagavond vertrok de 22-jarige middenvelder naar Engeland, waar hij hoopte een contract te kunnen afdwingen bij Boro. Die club degradeerde vorig seizoen uit de Premier League. De bedoeling was dat Kivuvu donderdag huiswaarts zou keren, maar bij de Engelse club was men er woensdag al uit, zodat de geboren Amsterdammer een dag eerder terugkomt.

In Nijmegen heeft Kivuvu nog een verbintenis tot en met het eind van dit seizoen. De vijfvoudig international van Angola hoeft bij NEC niet te vertrekken, maar om toch nog een transferbedrag te verdienen werken de Nijmegenaren wel mee aan een tussentijds vertrek. Kivuvu heeft de clubleiding namelijk te kennen gegeven een nieuwe stap te willen maken en zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Bezig met laden …