voetbalzone

Klaassen erkent: ‘Ik was blij dat hij scherp was en mij redde’

Daniel Cabot Kerkdijk16 sep 2016, 06:45
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2016, 06:45
Advertentie

Ajax stond na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos (1-2) redelijk tevreden op het veld. Davy Klaassen gaf aan dat hij zelf niet geweldig in de wedstrijd zat. "Maar de jongens sleepten mij er doorheen", zo verzekert de middenvelder via de officiële kanalen.

Klaassen erkende dat er in de wedstrijd van alles gebeurde. "Rode kaarten, een penalty, wat opstootjes. Wij wilden druk zetten, maar dat ging niet. Dan moet je omschakelen en strijden. Ik vind dat we dat goed hebben gedaan." Ofschoon de middenvelder niet goed in de wedstrijd zat, nam hij toch een penalty. De elfmetertrap ging mis, maar in de rebound maakte Jairo Riedewald alsnog de 1-2 voor zijn rekening-

"Ik heb eerder wel slecht gespeeld maar dan schoot ik de strafschop er gewoon in. Nu was ik blij dat Jairo Riedewald scherp was en mij redde. Nadat Hakim Ziyech de rode kaart kreeg, leefde Panathinaikos weer wat op, maar ik ben trots op het team dat we hier hebben gewonnen." Over twee weken wacht een thuisduel met Panathinaikos.

Bezig met laden …