voetbalzone

Klasnic: 'Terry sloeg met opzet in mijn nierstreek'

11 sep 2009, 11:25
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2009, 11:25
Advertentie
De beladen WK-kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Kroatië (5-1) is inmiddels al twee dagen oud, maar dat weerhoudt John Terry en Ivan Klasnic er niet van om elkaar via de media van het een en ander te beschuldigen. Volgens Terry spuugde de Kroatische aanvaller hem in het gezicht. Klasnic ontkent het incident, en benadrukt tegelijkertijd dat de verdediger van Chelsea hem in de nierstreek heeft geslagen.

Het is algemeen bekend dat Klasnic de afgelopen jaren met nierproblemen kampte. Deze kwamen aan het licht tijdens een blindedarmoperatie in december 2006. De behandelende artsen hoopten de kwaal in eerste instantie zonder transplantatie te kunnen verhelpen, maar dat bleek niet mogelijk. Nadat een passende donornier was gevonden, ging Klasnic onder het mes en was hij weer namens Werder Bremen actief.

"Hij heeft met zijn vuist in mijn nierstreek geslagen", vertelt de inmiddels aanvaller van Bolton Wanderers vrijdag in diverse Britse media. "Precies op de plek waar ik geopereerd ben. Gelukkig droeg ik bescherming. Hij is de eerste speler die mij met opzet op die plek wil raken. En nu beweert hij dat ik hem gespuugd heb? Daar is niets van waar. Hij heeft mij eerst beledigd, en vervolgens zocht hij een gevoelige plek op."
Bezig met laden …