voetbalzone

Kleuter eist alle aandacht op zich bij aankomst Spanje in Costa Rica

Bart Kruyt15 nov 2011, 17:20
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2011, 17:20
Advertentie

Barcelona en Real Madrid hebben fans van over de hele wereld en daar werden de Spaanse internationals van de topclubs nog maar eens aan herinnerd in Costa Rica. De wereldkampioen speelt dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen het Noord-Amerikaanse land en mocht rekenen op een warm welkom van de Costa Ricaanse fans, waar een kleuter alle aandacht vroeg.

Het jongetje was door zijn vader op het hek getild en kon daardoor alle Spaanse internationals uit de spelersbus zien stappen. Hij deed alle moeite van de wereld om een handdruk van zijn idolen te bemachtigen en zijn geschreeuw leidde in enkele gevallen tot het gewenste resultaat, én tot een hoop gelach van de andere supporters. Tijdens de training was het jongetje opnieuw present en trakteerde hij Fernando Torres nog op een aai over de bol.

Spanje heeft wat goed te maken in Costa Rica, nadat er afgelopen weekend met 1-0 werd verloren bij Engeland. De internationals menen echter dat dit een incident was en ook Luis Aragónes, de man die Spanje in 2008 Europees kampioen maakte, raakt niet in paniek: “Ik denk dat Spanje volgend jaar opnieuw kampioen kan worden. Wanneer ze de juiste motivatie en winnaarmentaliteit hebben, moet het lukken. Er is in ieder geval voldoende kwaliteit aanwezig.


Bezig met laden …