voetbalzone

Klopp blijft positief ondanks tegenslagen: 'Ik heb Origi, ken je hem?'

Matthijs van Laar16 okt 2015, 08:35
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2015, 08:35
Advertentie

Jürgen Klopp moet het in zijn eerste wedstrijd als coach van Liverpool doen zonder Christian Benteke, Roberto Firmino en Danny Ings, die allemaal geblesseerd zullen toekijken. De nieuwe manager van the Reds ligt daar echter niet wakker van. “We hebben Divock Origi, ken je hem?”, zei hij tijdens een voorbeschouwing op het duel met Tottenham Hotspur van zaterdagmiddag.

voetbalzone

“Ik heb naast Origi ook Daniel Sturrige tot mijn beschikking. Meer hebben we niet nodig”, vindt Klopp. “Ik heb inmiddels geleerd dat het geen zin heeft om na te denken over de spelers die je níet tot je beschikking hebt. Je kunt niet altijd geluk hebben. Benteke en Firmino staan alweer op het veld, maar kunnen nog niet met de rest van de selectie trainen. Volgende week komt daar hopelijk verandering in.”

Klopp zag afgelopen week naast Ings (zware knieblessure bij nationale ploeg) ook Joe Gomez wegvallen. De jongeling staat eveneens het restant van het voetbaljaar langs de kant. “Ik ben er goed in om op spelers te wachten, zeker jonge spelers. Dit is zijn thuis en we gaan er alles aan doen om hem zo snel mogelijk fit te krijgen”, beloofde de Duitser.

Bezig met laden …