voetbalzone

Klopp geïrriteerd: ‘Stop mij te gebruiken om verhalen over hem te schrijven’

Yanick Vos24 nov 2016, 14:53
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2016, 14:53
Advertentie

Steven Gerrard maakte donderdag bekend dat hij stopt met voetballen om zich te richten op een trainerscarrière. Een terugkeer bij Liverpool is niet ondenkbaar en wat Jürgen Klopp betreft staat de deur voor een icoon als Gerrard altijd open, maar de huidige manager van the Reds is inmiddels wel klaar met de vragen over een terugkeer van Gerrard.

/

"De deur staat altijd open. Als hij een trainerscarrière wil opstarten, willen we hem daarbij helpen”, maakt Klopp duidelijk in de Engelse media. De Duitse trainer ontkent dat er al een overeenkomst is gesloten met Gerrard. “Als we iets moeten aankondigen, zullen we dat doen en dan kunnen we erover praten. Maar dit is niet het moment.”

Bij die informatie over Gerrard wilde Klopp het laten. "Hou nou eens op over zijn volgende stap. In het leven heb je de ruimte nodig om iets nieuws te leren. Stop met mij te gebruiken om verhalen over Gerrard te schrijven", aldus een nijdige Klopp. "Als je over hem wil schrijven doe dat dan. Daar heb je mij niet voor nodig."

Bezig met laden …