voetbalzone

Klopp: ‘Het is bijna niet te geloven dat er nu nóg een wedstrijd komt’

Erik van Dam08 jan 2016, 22:42
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 22:42
Advertentie

De ziekenboeg van Liverpool werd deze week aangevuld met Philippe Coutinho en Dejan Lovren en bestaat nu uit liefst elf speler. Jürgen Klopp roeit met de riemen die hij heeft, maar de spelers die hij vrijdagavond gebruikte in de FA Cup-wedstrijd tegen Exeter City was wel heel onervaren. Uiteindelijk lukte het Liverpool terug tot komen tot 2-2 en dus komt er een replay.

voetbalzone

Een replay was niet waar Klopp van tevoren voor had getekend, maar gezien het scoreverloop was de manager van Liverpool ook weer niet al te ontevreden. Hij wilde geen kritiek uiten op doelman Adam Bogdan, die een zwakke indruk maakte en schuld had aan de 2-1 van Exeter City, kort voor rust. “Die eerste treffer was ongelukkig en over die tweede ga ik het niet hebben: de BBC zond het live uit.”

Dat Liverpool binnenkort nog eens aan moet treden tegen Exeter City komt Klopp niet goed uit. Er kwamen gelukkig geen nieuwe blessuregevallen bij, maar the Reds hebben het al druk genoeg. “Het is bijna niet te geloven dat er nu nóg een wedstrijd komt”, sprak de Duitse coach dan ook met gevoel voor understatement. “Het is duidelijk dat we hier een les uit moeten trekken, we moeten robuuster zijn”, sloot hij af.

Bezig met laden …