voetbalzone

Klopp: ‘Hij is de meest opwindende manager van de Premier League’

Daniel Cabot Kerkdijk16 apr 2016, 14:41
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2016, 14:41
Advertentie

Jürgen Klopp kijkt uit naar de ontmoeting van Liverpool met Bournemouth. De manager van the Reds is onder de indruk van de capaciteiten van zijn collega Eddie Howe, die the Cherries vorig jaar zomer voor het eerst naar de Premier League leidde. Bournemouth staat momenteel elfde, met veertien punten boven de rode streep.

/

In de Premier League staan nog vijf wedstrijden op het programma en dus lijkt Bournemouth verzekerd van nog minimaal een seizoen op het allerhoogste niveau. “Howe heeft geweldig werk verricht”, zo verzekert Klopp daags voor de onderlinge ontmoeting in het Vitality Stadium. “De belangrijkste spelers kampten met blessureleed. Daar zijn ze goed mee omgesprongen.”

“Howe is de meest opwindende manager van de Premier League”, zo stelt Klopp. “Hij is nog jong. Ik ben erg onder de indruk van wat hij heeft gedaan.” De 38-jarige Howe stond dit seizoen al twee keer eerder tegenover Liverpool. Op 17 augustus verloor men met 1-0 en stond Brendan Rodgers nog voor de selectie van de Merseyside-club. Op 28 oktober zat Klopp op de bank en was Liverpool wederom met minimaal verschil te sterk: 1-0.

Bezig met laden …