voetbalzone

Klopp: ‘Ik ben echt boos, we verdienden het gewoon te verliezen’

Erik van Dam02 jan 2016, 15:32
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2016, 15:32
Advertentie

Jürgen Klopp begon half oktober aan zijn baan bij Liverpool en zat zaterdagmiddag voor de twaalfde keer op de bank in een Premier League-wedstrijd. De bedoeling was om uit bij West Ham United overwinning nummer zes te boeken, maar in plaats daarvan liepen Klopp en de zijnen weg met met nederlaag nummer vier in handen. De Duitse trainer maakte zich daar boos over.

voetbalzone

Klopp was allesbehalve tevreden over de wijze waarop zijn team zich manifesteerde in Londen. Na tien minuten stond het al 1-0 voor West Ham dankzij Michail Antonio en in de tweede helft kopte Andy Carroll zijn club naar de 2-0 eindstand. “Ik ben echt boos, we hadden er vandaag zo veel mee uit kunnen halen”, treurde Klopp. “Op de momenten waarop we echt voetbalden kon iedereen zien waartoe we in staat kunnen zijn.”

“Maar vandaag verdienden we het gewoon te verliezen”, gaf de trainer toe. “We hadden heel vaak de bal en hadden ook veel meer kansen kunnen creëren, maar dat deden we niet. We moeten opnieuw accepteren dat we niet zo voetbalden als zou moeten. Vandaag gaf mijn team niet voldoende, op de beslissende momenten waren we gewoon niet honderd procent. Ik heb ze dat ook gezegd na afloop. De samenvatting is: niet goed genoeg.”

Bezig met laden …