voetbalzone

Klopp kan na zien van horrortackle toch opgelucht ademhalen

Bart Kruyt15 dec 2015, 13:15
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 13:15
Advertentie

Dejan Lovren is ontsnapt aan een zware knieblessure. De verdediger van Liverpool viel afgelopen zondag geblesseerd uit, toen hij het slachtoffer werd van een horrortackle van Craig Gardner. Lovren werd met een brancard van het veld gedragen en verliet Anfield op krukken, maar Press Association Sport heeft begrepen dat er wonderwel geen schade is aan de kruisbanden.

voetbalzone

Gardner kwam met een veel te hoog geheven been in op Lovren, die hard geraakt werd en kermend van de pijn naar de grond ging. Vanwege de zwelling kon hij nog niet direct onderzocht worden, maar nu is duidelijk geworden dat de kruisbanden niet beschadigd zijn. Liverpool verwacht dat Lovren drie tot vier weken buitenspel zal staan.

Wat dat betreft is de terugkeer van Mamadou Sakho perfect getimed: de Fransman speelde in de eerste vier competitiewedstrijden onder Jürgen Klopp naast Martin Skrtel in het centrum van de Liverpool-defensie, maar raakte begin november geblesseerd aan zijn knie. Sakho is nu weer op de weg terug en vermoedelijk kan hij zondag weer in actie komen, als Liverpool Watford treft.

Bezig met laden …