voetbalzone

Klopp kwaad op eigen medische staf: 'Ik dacht dat zijn been gebroken was'

Bart Kruyt03 mrt 2015, 23:20
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2015, 23:20
Advertentie

Marco Reus is dinsdagavond met de schrik vrijgekomen. De sterspeler van Borussia Dortmund miste dit seizoen al de nodige wedstrijden door blessureleed en viel in de bekerwedstrijd tegen Dynamo Dresden al na twintig minuten spelen uit. In eerste instantie leek het te gaan om een ernstige blessure, maar al snel bleek dat de kwetsuur ontzettend meevalt.

voetbalzone

Jürgen Klopp haalde opgelucht adem en was na afloop van de 2-0 overwinning in de DFB Pokal kwaad op de officials en de leden van zijn eigen medische staf. "Ik was zo boos, omdat iedereen naar mij keek alsof hij zijn been had gebroken", zei de coach van Dortmund. "Ik ben maar een simpel persoon en als mensen naar mij kijken alsof zijn been is gebroken, dan geloof ik dat direct."

"Gelukkig bleek daar geen sprake van te zijn, het is maar een lichte blessure", vervolgde Klopp. "Ik hoop dat ik de volgende keer wat eerder geïnformeerd kan worden, want nu maakte ik me voor niets zorgen. Uiteindelijk was het een goede avond voor ons." In de aankomende dagen moet blijken of Reus zaterdag alweer kan meedoen in de competitiewedstrijd tegen Hamburger SV.

Bezig met laden …