voetbalzone

In de wandelgangen: Klopp laat peperduur duo weggaan bij Liverpool

Erik van Dam14 okt 2015, 21:00
Laatst bijgewerkt: 14 okt 2015, 21:00
Advertentie
/
José Mourinho dook maandagavond op in Kiev, waar hij het kwalificatieduel tussen Oekraïne en Spanje gadesloeg. Aanvankelijk was er vooral hilariteit over de koddige outfit van de Chelsea-manager, maar inmiddels vragen diverse media zich toch af wat de Portugees in het stadion deed. Dat lijkt nu duidelijk: Andriy Yarmolenko bekijken. De aanvaller van Dynamo Kiev wordt genoemd als versterking van de kwakkelende Blues. (AS)
/
Er bestaat onduidelijkheid over Antonio Conte en zijn aanblijven als bondscoach van Italië. Luigi Di Biagio, coach van het belofteneltal, ruikt daardoor zijn kans. “Ik sta tot de beschikking van de bond”, zegt hij. “Het is natuurlijk het beste voor de nationale ploeg als Conte bijtekent, maar anders moet er een oplossing komen. Ik voel me overal klaar voor. In het leven weet je het immers nooit”, aldus Di Biaggio. (Sky Italia)
voetbalzoneJürgen Klopp gaat de komende maanden en misschien wel jaren flink doorselecteren bij Liverpool. Met de huidige groep spelers behoort de landstitel volgens de Duitser niet tot de mogelijkheden. De eerste twee voorname slachtoffers zijn Adam Lallana en Christian Benteke. Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer nog voor tientallen miljoenen over van Aston Villa, maar is volgens Klopp te licht voor het topniveau. (Daily Mirror)
/
Een van de belangrijkste gegadigden om de eerste aankoop van Klopp te worden, is Jorginho. De Braziliaan moet het middenrif van Liverpool komen verstevigen, maar het is zeer de vraag of hij voor Anfield kiest. De speler van Napoli staat ook op de verlanglijst van Manchester United. Louis van Gaal wil in januari de strijd aangaan om de handtekening van de 23-jarige Jorginho. (Daily Mirror)
/
Sofiane Feghouli wordt gelinkt aan Barcelona en Internazionale, terwijl hij ook in de Premier League heel wat opties heeft. De Algerijnse spelmaker heeft nu ook de mogelijkheid om in Turkije aan de slag te gaan: Fenerbahçe toont namelijk interesse. De Turken bereiden een financieel interessant voorstel voor, maar kunnen Feghouli geen wedstrijden in een Europese topcompetitie bieden. Wordt vervolgd. (AS)
Bezig met laden …