voetbalzone

Klopp lacht om geruchten: 'Ik adviseer je om dat pad niet langer te volgen'

Matthijs van Laar11 jan 2016, 16:56
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2016, 16:56
Advertentie

Liverpool werd onlangs in verband gebracht met Alexandre Pato, van wie bekend is dat hij graag wil terugkeren op de Europese velden. De aanvaller, die ooit furore maakte in het shirt van AC Milan, zou volgens de Engelse boulevardpers wel iets voelen voor een samenwerking met landgenoten als Philippe Coutinho en Roberto Firminio. Daar lijkt echter geen sprake van.

voetbalzone

Manager Jürgen Klopp van the Reds kan smakelijk lachen om de geruchten. Maandagmiddag werd hem tijdens een persconferentie door een aanwezige journalist gevraagd naar de voortgang van een eventuele winterse overeenkomst met de 28-voudig international van Brazilië. “Mijn advies aan jou is het Pato-pad niet langer te volgen”, zei de Duitse oefenmeester met een glimlach.

Pato kon onlangs ook aan de slag bij het Chinese Tianjin Songjiang, dat een jaarsalaris van 13,5 miljoen euro klaar had liggen. De lucratieve deal werd echter afgeblazen. “Alexandre ziet zichzelf niet in China voetballen en de beslissing voor hem om naar een bepaalde club te gaan ligt niet bij ons”, maakte voorzitter Roberto de Andrade van Pato’s huidige club Corinthians duidelijk.

Bezig met laden …