voetbalzone

Klopp looft hattrickheld: ‘Iedereen wilde hem na het WK hebben’

Gijs Freriks03 dec 2015, 11:50
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2015, 11:50
Advertentie

Liverpool nam Divock Origi vorig jaar zomer voor ongeveer 12,5 miljoen euro over van Lille en de twintigjarige aanvaller liet woensdag zien waarom the Reds zoveel geld voor hem hebben betaald. De Belg scoorde drie keer in de Capital One Cup-uitwedstrijd tegen Southampton, die in 1-6 eindigde.

voetbalzone

Origi, die pas voor de zevende keer in de basis begon bij Liverpool, gaf eerder ook al twee assists in de Europa League. Jürgen Klopp vertelde na het duel met Southampton aan de Liverpool Echo dat hij veel met de voorhoedespeler bezig is geweest: “We hebben een gesprek gehad. We hebben even met elkaar gezeten en het komt niet vaak voor dat je het met een speler over alles eens bent!”, glimlacht de Duitser.

“Ik zei: ‘you have to do this, this and this, not do the difficult things too often and so on’ en hij zei ‘ja, ja en ja, ik weet het, ik weet’. Als hij ook maar een paar minuten speelt, dan wil hij alles laten zien. Dat is logisch. Iedereen wilde hem na het WK hebben, maar hij moet nog leren. Hij moet geduldig blijven en hard werken. Hij is nog jong”, aldus Klopp.

Bezig met laden …