voetbalzone

Klopp teleurgesteld in Liverpool-fans: 'Ik voelde me toen erg alleen'

Bart Kruyt08 nov 2015, 20:53
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2015, 20:53
Advertentie

Jürgen Klopp werkte jarenlang voor Borussia Dortmund, dat misschien wel de meest trouwe supporters van Duitsland heeft. Ook Liverpool staat bekend om zijn trouwe aanhang, maar na de late goal die Scott Dann zondagmiddag maakte tegen Crystal Palace (1-2), besloten veel teleurgestelde supporters om Anfield vroegtijdig te verlaten.

voetbalzone

Dat had Klopp niet zien aankomen. “Toen Palace scoorde, zag ik veel mensen vertrekken”, zei de opvolger van Brendan Rodgers, die tegen Palace zijn eerste wedstrijd als manager van Liverpool verloor. “Ik voelde me op dat moment heel erg alleen. Maar het is onze taak om ervoor te zorgen dat zij willen blijven zitten. Dit is niet de eerste wedstrijd die ik in mijn loopbaan verlies; we moeten hiervan leren en moeten er voortaan voor zorgen dat we de hele wedstrijd wakker blijven.”

Extra tegenvaller voor Liverpool was dat Mamadou Sakho, onder Klopp een vaste basisspeler bij the Reds, geblesseerd uitviel; hij verliet op krukken het stadion. “Ik kan er nu nog weinig over zeggen, we moeten wachten op de uitkomst van een MRI-scan”, zei Klopp. “Maar ik verlies liever met 4-1 en dat ik hem dan gewoon in het team zou hebben gehouden, dan dit.”

"Talk to the hand, cause the face ain't listening!" #lol #klopp #pardew #liverpool #crystalpalace #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Bezig met laden …