voetbalzone

Klopp: ‘We hebben er nu niet één, we moeten er dus wel aan denken’

Peter Nusselder06 jan 2016, 08:09
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2016, 08:09
Advertentie

Hoewel hij er geen voorstander van is in januari de transfermarkt op te gaan, overweegt Liverpool-trainer Jürgen Klopp toch om deze maand nieuwe spelers naar Anfield te halen. Vooral de defensieve zorgen die de Duitse oefenmeester momenteel heeft, zijn daar de aanleiding voor.

voetbalzone

Klopp moest Martin Skrtel al missen vanwege een hamstringblessure, Mamadou Sakho had na de overtreding van Sunderland-aanvaller Jeremain Lens vorige week te veel last van zijn knie om dinsdag in actie te komen tijdens het Capital One Cup-duel met Stoke City en Dejan Lovren viel na een half uur geblesseerd uit. De (met 0-1 gewonnen) wedstrijd werd vervolgd met middenvelder Lucas Leiva en Kolo Touré centraal achterin, maar de ervaren Ivoriaan kreeg in de slotfase kramp.

Daarmee was de koek in defensief opzicht op voor Klopp en de Duitser sluit niet uit dat er actie ondernomen wordt op de transfermarkt. “We hebben momenteel geen centrumverdediger fit. Als je in zo’n situatie zit, moet je daar in mijn ogen wel aan denken. Toen ik hier begon, hadden we er inclusief Joe Gomez vijf. Twee weken geleden hadden we er nog drie en dat is goed. Maar nu hebben we er niet één”, legt Klopp uit in de Engelse media.

Bezig met laden …