voetbalzone

Klopp: ‘We moeten met hem praten en het hem vragen’

Erik van Dam14 jul 2016, 08:49
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2016, 08:49
Advertentie
/

Joe Allen was vorig seizoen meestentijds invaller bij Liverpool, maar speelde vervolgens wel een sterk EK met Wales. De 26-jarige middenvelder zou in de belangstelling staan van Celtic, waar Brendan Rodgers de manager is: de twee werkten al samen bij Swansea City en Liverpool. Jürgen Klopp lijkt niet zeker te zijn van nog een vijfde jaar bij Allen op Anfield en mogelijk lonkt er dus een vertrek.

“We zullen een oplossing vinden, maar die is er nu nog niet”, legt Klopp uit aan de BBC. “Joe Allen is natuurlijk een goede voetballer, daar hebben we ook nooit aan getwijfeld. Hij speelde een goed EK, zoals heel Wales dat deed. We moeten beslissingen nemen, oplossingen vinden. We moeten met hem praten en het ook aan hem vragen. Zo werkt dat”, aldus de Duitse trainer.

Allen speelde bijna honderd wedstrijden in de Premier League voor Liverpool, maar verloor vorig seizoen zijn basisplaats. Zijn contract loopt nog tot volgend jaar zomer en de Welshe middenvelder wordt qua transferwaarde ingeschat op zo’n acht miljoen euro. Liverpool tikte zelf overigens negentien miljoen euro af toen het Allen overnam van Swansea City.

Bezig met laden …