voetbalzone

Klopp: 'We zijn verder dan vorig jaar, maar voor ervaring koop je niets'

Bart Kruyt17 sep 2012, 20:40
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2012, 20:40
Advertentie

Frank de Boer is ervan overtuigd dat Ajax dinsdag een kans maakt tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse landskampioen zal er alles aan doen om een stunt van de Amsterdammers te voorkomen. Borussia heeft als doel om de groep des doods te overleven en weet dat de thuiswedstrijd tegen Ajax dan in ieder geval gewonnen moet worden.

/

Het imposante Signal Iduna Park van Dortmund zal volledig uitverkocht zijn. "We willen wat laten zien aan al die mensen", zei trainer Jürgen Klopp volgens het ANP op de persconferentie. "We zijn een stap verder dan vorig jaar, maar voor ervaring koop je niets. We zullen het moeten laten zien. "De coach wilde maandag niet zeggen of hij het aandurft om de Duitse toptalenten Mario Götze en Marco Reus samen te laten spelen: "In principe is dat mogelijk", aldus Klopp.

Borussia deed vorig seizoen ook mee in de Champions League en eindigde toen als laatste in de groep, waardoor het niet eens verderging in de Europa League. "We hebben wat goed te maken na vorig seizoen", zei aanvoerder Sebastian Kehl dan ook. "We hebben ons lesje geleerd, daarom ben ik vol goede moed."

Bezig met laden …