voetbalzone

Klopp: ‘Wie heeft er hoofdpijn? Ik heb hier geen problemen mee’

Peter Nusselder31 dec 2015, 19:04
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 19:04
Advertentie

Voorlopig is Liverpool de feestdagen goed doorgekomen; na de 1-0 overwinning op Premier League-sensatie Leicester City werd woensdag ook Sunderland met miniem verschil verslagen. In beide wedstrijden was spits Christian Benteke met het enige doelpunt de matchwinner voor the Reds.

voetbalzone

Hoewel oud-verdediger Jamie Carragher ervan overtuigd is dat de Belgische aanvaller eigenlijk niet het type voetballer is dat trainer Jürgen Klopp graag in zijn elftal heeft, is de Duitse oefenmeester te spreken over de prestaties van Benteke. De Belgisch international bleef tegen Sunderland koel op het moment dat hij de kans kreeg om de 0-1 te maken. “En dan is het Christian Benteke-tijd”, vertelt Klopp aan Sky Sports.

“In zo’n situatie heeft hij een neusje voor de goal en de kwaliteiten om het af te maken”, weet de coach, die niet bang is voor een luxeprobleem als hij binnenkort weer kan herstellen over Divock Origi en Daniel Sturridge. De keuze die Klopp dan moet maken, levert hem geen kopzorgen op, geeft hij desgevraagd aan. “Wie heeft er hoofdpijn? Ik heb hier geen problemen mee, al die jongens hebben het in zich en dat is voor ons alleen maar mooi.”

Bezig met laden …