voetbalzone

Klopp wil meer zien van topaankoop: ‘Dan kunnen we stappen maken’

Gijs Freriks28 dec 2015, 14:15
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2015, 14:15
Advertentie

Liverpool hoopt de 1-0 zege op koploper Leicester City woensdag een goed vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen Sunderland. Jürgen Klopp zei op de persconferentie op Melwood dat hij meer doelkansen van zijn elftal verlangt: “We moeten op de plekken komen waar we gevaar kunnen stichten”, zei de manager.

voetbalzone

The Reds scoorden in de laatste vijf competitieduels slechts vijf keer en dat moet volgens Klopp dus beter. Er zal derhalve met name gelet worden op Christian Benteke, die als peperdure spits wordt geacht om zijn werkgever aan treffers te helpen. “Hij weet wat hij moet doen, dat staat vast. Hij heeft veel potentie, maar we moeten ervoor zorgen dat hij meer betrokken wordt bij het spel. Dan kunnen we samen stappen maken.”

“Natuurlijk moet een spits doelpunten maken. Daarvoor hebben we hem ook nodig, dat is duidelijk. Nu moeten we aan het werk”, aldus Klopp, die tijdens de persbijeenkomst nog lovende woorden over had voor aanvoerder Jordan Henderson: “Hij was erg goed tegen Leicester City en Watford. Ik hoop dat hij fit blijft en ons kan helpen. Hij is een high quality player”, besluit Klopp.

Bezig met laden …