voetbalzone

Klopp zet streep door wens van supporters: 'Nee, dat gaat niet gebeuren'

Bart Kruyt25 dec 2015, 19:21
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2015, 19:21
Advertentie

Het gaat de laatste tijd weer niet goed met Liverpool, dat de laatste vier wedstrijden niet wist te winnen. Afgelopen zondag ging het nog helemaal mis bij Watford (3-0) en de ploeg van Jürgen Klopp lijkt wel wat hulp te kunnen gebruiken. Steven Gerrard is beschikbaar en traint al mee, maar Klopp sluit nog maar eens uit dat de publiekslieveling weer wedstrijden gaat spelen voor Liverpool.

voetbalzone

Gerrard vertrok in de zomer bij Liverpool, na zeventien jaar bij het eerste elftal te hebben gezeten, en koos voor een avontuur bij LA Galaxy. De Major League Soccer ligt voorlopig nog even stil en daarom is Gerrard nu terug bij zijn geliefde club. “Maar nee, hij zal definitief niet terugkeren als een huurspeler”, maakte Klopp duidelijk. “Maar als we hem ergens anders mee kunnen helpen, zullen we dat natuurlijk doen.”

“Dit is het eerste seizoen van Liverpool zonder Stevie, een dominante speler voor de club in de afgelopen twintig jaar”, vervolgde Klopp. “Hoe moeten mijn spelers het gat dat hij heeft achtergelaten direct opvullen? Ze proberen het wel, maar dit zijn jonge spelers. Dat is geen excuus, maar slechts een beschrijving van de situatie. We gaan daar hard mee aan de slag.”

Bezig met laden …