voetbalzone

Klose eist grotere rol: ‘Het moge duidelijk zijn dat ik niet tevreden ben’

Erik van Dam01 dec 2014, 12:44
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2014, 12:44
Advertentie

Miroslav Klose speelt al sinds de zomer van 2011 in de Serie A, voor Lazio. Met zijn 36 jaar is de aanvaller een echte veteraan, maar hij voelt zich niet te oud om wekelijks te spelen. Punt is alleen, dat trainer Stefano Pioli daar onvoldoende aan meewerkt. Hij gebruikt Klose regelmatig als invaller: iets te vaak, naar de zin van de Duitser.

voetbalzone

In de voorgaande drie seizoenen was Klose steeds goed voor 25 à 30 wedstrijden in de Italiaanse competitie: het leeuwendeel daarvan was hij basisspeler. Dit seizoen viel Miro echter al zeven keer in, net zo vaak als in alle voorgaande jaren bij Lazio samen. Die rol bevalt hem allerminst, geeft de topscorer aller tijden van het Duits elftal toe.

“Ik voel me gezond, ben in vorm en ik wil méér spelen. Het moge duidelijk zijn dat ik niet tevreden ben over de huidige situatie. Ik heb andere doelen in mijn hoofd. We zullen met de clubleiding van Lazio moeten gaan praten en zien, wat er moet gebeuren. In theorie is niets onmogelijk”, aldus Klose. Zijn contract loopt na dit seizoen ten einde en Lazio lijkt niet te willen verlengen. Klose maakte dit seizoen drie doelpunten in de Serie A.

Bezig met laden …